Vásárlói tájékoztató

Az Ön által vásárolt ékszer természetes anyagokból (bőr, kaucsuk, szénszál) és nemesacélból készült időtálló és tartós használatra tervezve. Az ékszerek nikkelmentesek, nem okoznak allergiás reakciót.

Származási hely: Egyesült Királyság.

Jótállási feltételek

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy az általunk forgalomba hozott ékszerek jótállási kötelezettségét a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013 V. törvény vonatkozó paragrafusai továbbá a 151/2003 (IX.22.) kormányrendelet szabályozza.

Az Ön által vásárolt ékszerre Cégünk (az átvételtől számított) 1 év kötelező jótállást vállal.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy jótállási igényét az ellenérték megfizetését igazoló bizonylattal (blokk) és a jótállási jeggyel érvényesítheti.

Szavatosság, garancia:

Cégünk csak a rendeltetésszerűen használt termékekre vállal szavatosságot. A Vásárló érvényesítheti szavatossági igényeit gyártási hibából eredő meghibásodásra, ha annak okát Cégünk hibás gyári alkatrészre vezeti vissza.

Ebben az esetben a Vásárló elsősorban javítást vagy cserét kérhet, illetve bizonyos esetekben árleszállításra vagy elállásra van lehetősége

Amennyiben a hiba a vásárlástól számított 6 hónapon belül merül fel, akkor Cégünknek kell bizonyítania, hogy a terméket a vásárló nem rendeltetésszerűen használta, vagy olyan külső erőhatás érte a terméket, amely következtében megsérült.

A kérdés eldöntéséhez minőségi vizsgálatnak kell alávetni a terméket. Ha a vizsgálat szerint a termékre nem vonatkozik a szavatosság, mert a terméket nem megfelelően használták, úgy Cégünk nem köteles kicserélni, illetve díjmentesen megjavítani a terméket. 6 hónapon túl azonban már a Vásárlónak kell bizonyítania, hogy a termék hibája gyártási hibából ered. Amennyiben Cégünk elfogadja a reklamációt, úgy a termék díjmentes javítására, illetve ha a javítás nem megoldható vagy nem gazdaságos, akkor cseréjére kerül sor. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

A jótállási feltételek betartása a Vásárló saját érdeke, mert a leírtaktól eltérő használat, helytelen kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén az ékszerért jótállást nem vállalunk.

Kérjük, reklamációjával a hiba felfedezésétől számítva a lehető legrövidebb időn belül forduljon Cégünkhöz.

Garancia nem érvényesíthető nem megfelelő használat esetén, azaz az alábbi esetekben:

  • Nem rendeltetésszerű használat, gondatlan kezelés miatt bekövetkezett sérülések az ékszereken és a hozzájuk tartozó egyéb díszítéseken és kiegészítőkön (törés, ütés, leejtés, szakadás, vízzel való érintkezés hatására fellépő anyagkárosodás).
  • Vegyszerek, vegyi anyagok (parfüm, szappan, kozmetikumok) hatására a felületen bekövetkezett elváltozás, elszíneződés, maródás.
  • Mindennapi használatból adódó sérülések (karc, kopás).
  • Erős napfény, közvetlen hőhatás miatt fellépő kifakulás.

Ajánlások:

  • Ne tegye ki szélsőséges hőmérsékleti viszonyoknak (pl: szaunában ne használja). • Úszás, fürdés, zuhanyozás, kézmosás alkalmával vegye le.
  • Fizikai jellegű munkavégzés, sportolás, intenzív mozgást igénylő szabadidős tevékenység során ne viselje.
  • Gyógyvizes, termálvizes uszodában vagy strandon ne viselje.